Indien u vragen hebt, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0498 08 29 81

Groenvoorzieningen

Wanneer de infrastructuurwerken bij bouwprojecten zijn afgerond, is er vaak de vraag om de omgeving aan te leggen met groen. Ook voor de groene afwerking van uw project bent u bij PIETERCIL GROUP aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen ervoor dat aanleg van uw groen volgens de regels van de kunst gebeurt. Voor een schitterend resultaat! 

Tuinaanleg van A tot Z

Bij PIETERCIL GROUP zit u goed voor een totaaltraject in groenvoorziening.

Wij nemen zowel de voorbereiding, zoals bijvoorbeeld grondwerken als de uiteindelijke aanleg en beplanting voor onze rekening. Indien nodig kunnen we de tuinaanleg combineren met de aanleg van uw oprit of terras

Wanneer er bij het aanleggen van de tuin afval afgevoerd moet worden, schakelen wij onze containerdienst in.

PIETERCIL GROUP, groenvoorzieningen met meerwaarde

Hoogstaande kwaliteit

We leggen de lat graag hoog. Topkwaliteit, voor minder gaan we niet! De combinatie van de uitgebreide ervaring, expertise en knowhow met hoogwaardige materialen en machines zorgen ervoor dat we u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht voor de aanleg van uw omgevingsgroen of het plaatsen van hekwerk en afsluitingen.

Een afwerking volgens de regels van de kunst tegen de afgesproken termijn!

Korte communicatielijnen

Op werven kan het er soms hectisch aan toe gaan. Een goede communicatie is dan ook cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wij houden bewust de communicatielijnen erg kort, zodat wensen, problemen, aandachtspunten vlot en duidelijk besproken kunnen worden met het oog op een snelle bijsturing.

Zaakvoerder Yves Pietercil is daarom zelf aanwezig op de werf en vormt uw rechtstreekse aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Flexibele service op maat

Het resultaat behalen dat u beoogde. Daar draait het om. We gaan dan ook zeer persoonlijk te werk en komen op de werf langs om te kijken wat uw wensen en verwachtingen op het vlak van groenvoorzieningen zijn. Op die manier kunnen we een feilloze aanpak op maat aanbieden. 

Offerte groenaanleg

U heeft een project in het vooruitzicht waarvoor u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de groenaanleg? Neem contact met ons, leg ons uw plannen voor en wij maken voor u een offerte op maat.

Andere infrastructuurwerken

Onder infrastructuurwerken vallen zowat alle werkzaamheden die zich in de buitenomgeving van een bouwproject bevinden. Denk daarbij aan: