Indien u vragen hebt, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0498 08 29 81

INFRASTRUCTUURWERKEN

Vakkundig uitgevoerde infrastructuurwerken op maat van uw wensen, verwachtingen en budget. Dat is waar PIETERCIL GROUP uit Berendrecht prat op gaat. Wij zetten graag de uitgebreide expertise en ervaring van onze vakmensen in voor het welslagen van uw infrastructuurproject.

Soorten infrastructuurwerken

Onder infrastructuurwerken vallen zowat alle werkzaamheden die zich in de buitenomgeving van een bouwproject bevinden. Denk daarbij aan: 

  • Rioleringswerken 
  • Bestratingen 
  • Klinkerwerken
  • Grondwerken 
  • Afbraakwerken 
  • Aanleg van groenvoorzieningen 
  • Plaatsing van afsluitingen en hekwerk 

Troeven PIETERCIL GROUP

Bij PIETERCIL GROUP dragen wij een aantal waarden hoog in het vaandel. We willen immers het beste voor uw project. Door uitgebreide bestand aan tevreden klanten, hebben we daarin ook een naam hoog te houden. 

Wat kunt u verwachten als u uw infrastructuurwerken toevertrouwt aan PIETERCIL GROUP?

Hoogstaande kwaliteit

We leggen de lat graag hoog. Topkwaliteit, voor minder gaan we niet! De combinatie van de uitgebreide ervaring, expertise en knowhow met hoogwaardige materialen en machines zorgen ervoor dat we u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht.

Een afwerking volgens de regels van de kunst tegen de afgesproken termijn!

Korte communicatielijnen

Op werven kan het er soms hectisch aan toe gaan. Een goede communicatie is dan ook cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wij houden bewust de communicatielijnen erg kort, zodat wensen, problemen, aandachtspunten vlot en duidelijk besproken kunnen worden met het oog op een snelle bijsturing.

Zaakvoerder Yves Pietercil is daarom zelf aanwezig op de werf en vormt uw rechtstreekse aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Flexibele service op maat

Het resultaat behalen dat u beoogde. Daar draait het om. We gaan dan ook zeer persoonlijk te werk en komen op de werf langs om te kijken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op die manier kunnen we een feilloze aanpak op maat aanbieden. 

Offerte infrastructuurwerken

U heeft een project in het vooruitzicht waarvoor u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor infrastructuurwerken? Neem contact met ons, leg ons uw plannen voor en wij maken voor u een offerte op maat.