Indien u vragen hebt, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0498 08 29 81

Grond- of afbraakwerken

Op zoek naar een grondwerker in de regio Antwerpen? PIETERCIL GROUP heeft de afgelopen 20 jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd op het vlak van grondwerken en afbraakwerken.

Soorten grond- en afbraakwerken

Bij PIETERCIL GROUP zit u goed voor alle soorten grondwerken en afbraakwerken. Bent u benieuwd naar onze activiteiten op het vlak van grond- en afbraakwerken? 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

PIETERCIL GROUP neemt grondwerken serieus!

Net zoals bij al onze andere activiteiten gaan we enkel voor topkwaliteit. Het laten uitvoeren van uw grondwerken door PIETERCIL GROUP heeft enkele belangrijke voordelen.

Hoogstaande kwaliteit

We leggen de lat graag hoog. Topkwaliteit, voor minder gaan we niet! De combinatie van de uitgebreide ervaring, expertise en knowhow met hoogwaardige materialen en machines zorgen ervoor dat we u de kwaliteit kunnen bieden die u voor uw grond- of afbraakwerken verwacht.

Een afwerking volgens de regels van de kunst tegen de afgesproken termijn!

Korte communicatielijnen

Op werven kan het er soms hectisch aan toe gaan. Een goede communicatie is dan ook cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wij houden bewust de communicatielijnen erg kort, zodat wensen, problemen, aandachtspunten rond uw grond- of afbraakwerken vlot en duidelijk besproken kunnen worden met het oog op een snelle bijsturing.

Zaakvoerder Yves Pietercil is daarom zelf aanwezig op de werf en vormt uw rechtstreekse aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen.

Flexibele service op maat

Het resultaat behalen dat u beoogde. Daar draait het om. We gaan dan ook zeer persoonlijk te werk en komen op de werf langs om te kijken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op die manier kunnen we een feilloze aanpak op maat aanbieden voor al uw grond- of afbraakwerken. 

Offerte grondwerken of afbraakwerken

U heeft een project in het vooruitzicht waarvoor u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor grondwerken of afbraakwerken? Neem contact met ons, leg ons uw plannen voor en wij maken voor u een offerte op maat.

Andere infrastructuurwerken

Onder infrastructuurwerken vallen zowat alle werkzaamheden die zich in de buitenomgeving van een bouwproject bevinden. Denk daarbij aan: