Indien u vragen hebt, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 0498 08 29 81

Rioleringswerken

Algemene rioleringswerken

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor de rioleringswerken in en rond uw bouw- of renovatieproject? Dan bent u bij PIETERCIL GROUP uit Berendrecht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, een perfecte service en een vlotte communicatie.

Scheiding afvalwater en hemelwater

Bij de bouw van een nieuwe woning of de verbouwing van een bestaande woning is op veel plaatsen verplicht om het afvalwater en het regenwater gescheiden aan te bieden. Tenminste, wanneer er in de straat een gescheiden systeem is voorzien.

Als het regenwater niet hergebruikt kan worden, er geen infiltratiemogelijkheden in de grond zijn of als het water niet tijdelijk kan worden opgeslagen, mag het dus worden geloosd in de rioleringen, maar dan wel enkel in de regenwaterafvoer van de riolering.

Waarom PIETERCIL GROUP uw partner voor rioleringswerken is

Bij PIETERCIL GROUP dragen wij een aantal waarden hoog in het vaandel. We willen immers het beste voor uw project. Door uitgebreide bestand aan tevreden klanten, hebben we daarin ook een naam hoog te houden. 

Wat kunt u verwachten als u uw rioleringswerken toevertrouwt aan PIETERCIL GROUP?

Topkwaliteit in riolering

We leggen de lat graag hoog. Topkwaliteit, voor minder gaan we niet! De combinatie van de uitgebreide ervaring, expertise en knowhow met hoogwaardige materialen en machines zorgen ervoor dat we u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht van de aanleg van de riolering in uw project.

Perfect volgens de regels van de kunst afgewerkte rioleringswerken tegen de afgesproken termijn!

Korte communicatielijnen

Op werven kan het er soms hectisch aan toe gaan. Een goede communicatie is dan ook cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Wij houden bewust de communicatielijnen erg kort, zodat wensen, problemen, aandachtspunten vlot en duidelijk besproken kunnen worden met het oog op een snelle bijsturing.

Zaakvoerder Yves Pietercil is daarom zelf aanwezig op de werf en vormt uw rechtstreekse aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen rond uw rioleringswerken.

Flexibele service op maat

Het resultaat behalen dat u beoogde. Daar draait het om. We gaan dan ook zeer persoonlijk te werk en komen op de werf langs om te kijken wat uw wensen en verwachtingen inzake de rioleringswerken zijn. Op die manier kunnen we een feilloze aanpak op maat aanbieden.

Offerte rioleringswerken

U heeft een project in het vooruitzicht waarvoor u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor rioleringswerken? Neem contact met ons, leg ons uw plannen voor en wij maken voor u een offerte op maat.

Andere infrastructuurwerken

Onder infrastructuurwerken vallen zowat alle werkzaamheden die zich in de buitenomgeving van een bouwproject bevinden. Denk daarbij aan: